" /> Domestos 24h Plus Pine Fresh 750ml - Picobello

Picobello! Háztartási vegyiáru termékek verhetetlen áron.

Kérdésed van? Hívj minket! +36204328247

Domestos 24h Plus Pine Fresh 750ml
Domestos 24h Plus Pine Fresh 750ml
749 Ft

Domestos 24h Plus Pine Fresh 750ml

A Domestos Pine Fresh egy friss fenyőillatú, koncentrált tisztítószer, amely fertőtlenítő és baktériumölő hatása révén ragyogó tisztaságot teremt. Alkalmazási terület Alkalmazható konyhai és fürdőszobai klórálló fal- és padlóburkolatok, berendezési- és felszerelési tárgyak fertőtlenítő tisztítására, ruhák fehérítésére, fertőtlenítésére, valamint nagyobb felületek fertőtlenítő lemosására.
749 Ft
Részletek
Napi használat esetén a szabadalmaztatott Hygiene Molecules összetevőivel egész napos védelmet biztosít önnek és családjának a WC-ből öblítéskor kiszálló kórokozók ellen. Továbbfejlesztett összetételének köszönhetően még hosszabban tapad meg a WC falán az öblítés után.


Használati tanácsok:

Hígítás nélküli fertőtlenítéshez:

- WC kagylók: fecskendezze a WC kagyló pereme alá (kb. 80 ml-t) és hagyja hatni 15 percig. A még jobb hatás és a szennyeződések eltávolítása érdekében hagyja hatni éjszakára.

- Konyhai/fürdőszobai lefolyók: a nyílásba öntve fertőtlenít és megszünteti a kellemetlen szagokat. Hagyja hatni 5 percig.

- Mosdókagylók/kádak/mosogatók: fecskendezze a lefolyó és túlfolyó nyílásokba, és hagyja hatni 5 percig, majd alaposan öblítse le.



Hígítva fertőtlenítéshez:

- Nagyobb felületeken (pl. padlók, csempék): 120ml Domestos / 5 liter víz. Hagyja a felületre rászáradni. Ne használja hígítás nélkül a padlón!

- Mosogatókendők, szivacsok: oldjon fel 120ml Domestost fél vödör vízben, áztasson 30 percig.



Hígítva fehérítéshez:

- Adjon 20 ml Domestost 5 liter vízhez, hagyja ázni benne a ruhaneműt egy éjszakán át, majd öblítse ki. Mindig műanyag edényt használjon. Használható szennyvízülepítővel rendelkező házakban is. 1kupak= 15 ml.



A fertőtlenítőszert alkalmazza biztonságosan! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati utasítást!
Adatok
Egységár - Ft/liter
998,67 Ft/liter
Brand
Domestos
Cikkszám
67747741
Tömeg
860 g/db